CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de juny del 2018

Detinguda una família per prostituir dones al Barri del Port

Imatge de la detenció. Foto: Diari de Tarragona

Un matrimoni i els seus dos fills van ser detinguts la passada setmana per la Policia Nacional acusats de tenir dos prostíbuls a Tarragona, un al centre i l'altre al Barri del Port, on presuntament obligaven a les dones a prostituir-se, informa el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu la investigació va començar fa diverses setmanes arran de la denúncia presentada per una dona davant la Policia Nacional, on assegurarava que havia estat víctima de la prostitució indicant als agents els dos pisos on s'exercia, un d'ells situat al carrer Misericòrdia i l'altre, al carrer Cardenal Cervantes.

La víctima assegura que la xarxa portava a les dones des de Sud-amèrica amb la falsa promesa de cuidar nens i finalment les obligaven a prostituir-se. Després d'investigar-ho, els agents van sol·licitar el passat dimarts al Jutjat d'Instrucció número 6 de Tarragona, que estava de guàrdia., autorització d'entrada i diverses patrulles es van desplegar en els dos punts i van procedir a la detenció dels quatre sospitosos, tots ells de nacionalitat colombiana. Es tracta d'un home de 51 anys, la seva esposa de 50 i els seus dos fills de 25 i 21 anys. Els policies els acusen dels delictes de prostitució, pertinença a organització criminal, tràfic d'éssers humans i immigració clandestina.

Quatre dones prostituides gairebé les 24h

En els pisos van ser trobades quatre treballadores: dos naturals de Colòmbia, una de Bulgària i la quarta, de Bolívia. Una de les dones va assegurar que havien d'estar 23 hores al dia de guàrdia per treballar i que només tenien una hora lliure.

A més, informa el Diari que es dóna la circumstància que l'home de 51 anys és una de les persones que figura com investigada en el cas Inipro, que investiga el mateix jutjat per suposades irregularitats en la contractació d'uns serveis per part de l'Ajuntament.

Segons el rotatiu, els quatre arrestats van passar divendres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona i com el fiscal no va demanar presó provisional, el jutge els va deixar en llibertat fins a judici. Davant fets així és que cada cop més el ciutadà  creu poc en la justícia i el Barri del Port segueix clamant #PerUnBarriDigne.