CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de juny del 2018

La Revetlla de Sant Joan del Barri del Port omple la Plaça dels Carros un any més

revetlla sant joan plaça carros barri del port
Revetlla de Sant Joan a la plaça dels Carros 2018. Foto: Blog Barri del Port

La plaça dels Carros ha acollit un any més la revetlla de Sant Joan del Barri del Port el passat dissabte 23 de juny amb èxit de públic tot i que lleugerament més fluix que a la passada edició.

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona va impulsar el passat any aquest tradicional esdeveniment, una idea que rondava feia anys i que va arribar amb la col·laboració de la nova associació d'empresaris BaixaTGN.

La falta de revetlles i la novetat van fer de l'acte tot un èxit de participació que enguany s'ha repetit tot i que sí s'ha notat una lleugera davallada amb l'estrena i recuperació de la revetlla de la Plaça Corsini i la nova passera marítima.


Entre la Plaça dels Carros del Barri del Port i la Plaça Corsini


"Enguany la novetat estava a la Plaça Corsini i això s'han notat, però tampoc massa, i és normal, fins i tot molta gent i mitjançant el carrer Apodaca anaven i venien d'una a l'altra" expliquen els organitzadors. "Aquest any la plaça va començar a omplir-se més tard i hi havia menys trànsit de gent cap a la platja a causa de la nova passera" indiquen, però la festa va omplir la plaça fins entorn de les 4h.

D'altra banda, "el sopar a la fresca encara no acaba de funcionar", reconeixen. I és que encara que el passat any es van omplir les taules cedides per l'entitat veïnal, "enguany no ho vam anunciar suficient perquè el veïnat tornés a fer reserves".

Així encara, la revetlla de Sant Joan a la Plaça dels Carros del Barri del Port deixa un balanç positiu i segueix demostrant el potencial d'aquesta plaça del barri per l'organització d'actes i motor actiu del barri.