BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

8 de juliol de 2018

Joan Rovira omple de públic la inauguració del Port Tàrraco Sunset Festival 2018

joan rovira sunset festival
Joan Rovira ha omplert l'auditori del Sunset Festival. Foto: Blog Barri del Port

El cantautor ebrenc Joan Rovira ha donat el tret de sortida al Port Tàrraco Sunset Festival 2018 aquest diumenge a la tarda amb èxit de públic.

Autor de cançons com 'Germans de Llengua' o 'Lo Meu Riu', que han esdevingut dos himnes de la música actual del nostre país, el també "artista revelació" als premis Enderrock 2016 i "millor disc d'autor" aquest 2018, ha omplert la grada de l'auditori portuari i les terrasses de l'entorn amb el seu concert durant hora i mitja.

joan rovira sunset festival
Joan Rovira al Sunset Festival aquesta tarda. Foto: Blog Barri del Port

El programa també comptarà amb altres artistes entre les propostes de música en viu com d'U-Rock, Jay Lemon, Marcos San José, Radio Reggae i Zapping Trio. i d'altres del terreny d'arts escèniques, esports i cine a la fresca (més detalls).

>Podeu veure un vídeo de l'esdeveniment -en aquest enllaç-