Pàgines

17 de novembre del 2019

Robatori a la fruiteria de Can Domènech al Barri del Port amb amenaça de tornar-hi

Aquest divendres tarda la fruiteria de Can Domènech al carrer Apodaca del Barri del Port va patir un robatori fortuït.

Segons assenyala la dependenta al Blog del Barri del Port eren les 18h del divendres quan un grup de cinc joves marroquins MENA (menors d'edat no acompanyats) van accedir i van sostreure ampolles de vi i wisky. La dependenta va sortir ràpidament del mostrador i va poder retenir a un d'ells tot i que es va resistir i la va fer caure. Després el jove en fugir va ensopegar amb unes caixes llençant totes les tomaques per terra.

Trini, la dependenta, va alertar als Mossos d'Esquadra dels fets i va indicar-los que els joves havien fugit direcció la Plaça dels Carros i l'estació, on una estona després van ser interceptats i els hi van confiscar el gènere junt a galetes i un mòbil que haurien pogut robar instants abans. No obstant l'afectada indica que va passar molta por donat que instants més tard, cap a les 20h van tenir l'atreviment de passar per davant i saludar-la com una mostra de burla i desafiament, advertint-li un d'ells que hi tornarien, a mode d'amenaça.

Des de Can Domènech denuncien la falta de seguretat del barri i la falta de justícia contra casos com aquest on es demostra la reincidència donat que no pateixen conseqüències pels seus actes.

I es que cal recordar que recentment altres dues botigues també van patir un robatori, la Botiga del Port i el Frankfurt del Puerto (veure) i dies més tard també va ser detingut al carrer Lleó una persona amb una caixa registradora sota el braç (veure).