Pàgines

17 de març del 2015

El Rei Felip VI gaudeix d'un dinar amb productes tarragonins al Moll de Costa

El Rei Felip VI en una fotografia de grup amb els
cuiners i cambrers del dinar reial. Foto: DiariMés

El Moll de Costa, a tocar del Barri del Port, va ser l'escenari aquest dilluns del dinar amb el Rei Felip VI en la seva visita a Tarragona.

L'alcalde Ballesteros mostrant al Rei
alguns detalls del Moll de Costa. Foto: DiariMés
El monarca es va fotografiar amb els cuiners i cambrers de l'Escola d'Hosteleria de Tarragona, encarregats del servei, i amb els voluntaris de Tarragona 2017, a banda dels assistents, uns 150 convidats. Anteriorment va visitar la Tàrraco Arena Plaça i el Teatre Tarragona on va haver-hi gran espectació.

El dinar, cuinat pel grup gastronòmic Sirco, va comptar amb productes i plats tarragonins. Entre ells, amanida de calçots, la gamba de Tarragona, llagostina de l'Ametlla, l'orada de Cambrils, l'espineta amb cargolins, la crema catalana, romesco i una selecció de vins Peralada, informa el Diari Més.