La tapa 2017 de Bar Trèbol |
Fins al proper 1 de maig podeu gaudir amb la nova edició de la ruta gastronòmica Tàrraco Tapes 2017 que enguany compta amb dos establiments participants del Barri del Port. Un d'ells repeteix com anys anteriors, el restaurant La Pulcinella Pizzeria i per altra Bar Trèbol, que s'hi suma enguany després de participar en altres ocasions amb Tarragona dTapes i quedar decebut.
La 'Bruscheta Passione' de La Pulcinella
En aquesta edició, La Pulcinella ens ofereix una tapa anomenada 'Bruscheta Passione', una torrada amb gorgonzola i mozzarella, figues, panses i pinyons saltats, i ruca amanida amb mel, oli d’alfàbrega i nous, i unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena. La podreu degustar i votar per ella si us agrada al c.Pere Martell, 52-54 cantonada amb c.Smith de dilluns a diumenge
de 12h a 14h i de 19h a 23h.
La 'Explosió de Foie' del Bar Trèbol
Per la seva part, Bar Trèbol s'estrena en aquesta ruta amb una tapa anomenada 'Explosió de Foie', una mousse de foie d’ànec, xocolata 70%, aroma de trufa i un carquinyoli com a base cruixent. La podreu degustar i votar per ella si us agrada, al c.Comerç, 3, davant l'estació de trens, els dilluns i dimarts de 12h a 16h i de dimecres a diumenge de 12h a 20 h
La tapa 2017 del Trèbol |
La 'Explosió de Foie' del Bar Trèbol
Per la seva part, Bar Trèbol s'estrena en aquesta ruta amb una tapa anomenada 'Explosió de Foie', una mousse de foie d’ànec, xocolata 70%, aroma de trufa i un carquinyoli com a base cruixent. La podreu degustar i votar per ella si us agrada, al c.Comerç, 3, davant l'estació de trens, els dilluns i dimarts de 12h a 16h i de dimecres a diumenge de 12h a 20 h