Panellets del Forn Sant Miquel del Barri del Port |
El panellet de Chartreuse entre els destacats i nous gustos que els pastissers artesans locals ofereixen per innovar davant la tradició.
I es que a causa de la pujada de preu dels panellets enguany degut a l'encariment dels pinyons de Castella, un dels principals ingredients del producte, calen fórmules per oferir novetat en gustos i sorprendre com és el cas dels panellets fets amb el licor per excel·lència de les festes de Tarragona.
Els pastissers tarragonins enceten la Castanyada 2019 i Tots Sants amb optimisme en vendes tot reivindicant novament el producte artesà davant l'industrial. És el cas del Forn Pastisseria Sant Miquel del Barri del Port on treballen aquests dies a tota màquina per oferir el producte de qualitat i de proximitat amb àmplia varietat de gustos i tipus de panellets al seu aparador, entre ells també els de Chartreuse.
I es que a causa de la pujada de preu dels panellets enguany degut a l'encariment dels pinyons de Castella, un dels principals ingredients del producte, calen fórmules per oferir novetat en gustos i sorprendre com és el cas dels panellets fets amb el licor per excel·lència de les festes de Tarragona.
Els pastissers tarragonins enceten la Castanyada 2019 i Tots Sants amb optimisme en vendes tot reivindicant novament el producte artesà davant l'industrial. És el cas del Forn Pastisseria Sant Miquel del Barri del Port on treballen aquests dies a tota màquina per oferir el producte de qualitat i de proximitat amb àmplia varietat de gustos i tipus de panellets al seu aparador, entre ells també els de Chartreuse.