Pàgines

8 d’abril del 2020

Menys encàrrec de mones enguany a Pastisseria Sant Miquel

Una de les mones de Forn Sant Miquel

L'activitat frenètica en aquestes dates properes al Dia de la Mona s'ha vist agreujada enguany degut a l'emergència sanitària per la covid-19, el coronavirus, que també ha notat el Forn Pastisseria Sant Miquel del Barri del Port, qui a banda de reduir el seu horari d'obertura, ha patit una davallada del nombre de comandes habituals.

Marga Rofin, la seva propietaria, explica que el confinament i la impossibilitat de sortir a gaudir de la Mona al camp, com és habitual, ha provocat que només algunes famílies on són diverses persones les que estan confinades hagin optat per fer i encarregar alguna mona petita o mitjana, i confien en que hi hagi compres d'última hora amb les que tinguin a la mateixa botiga. D'altra banda, respecte anys anterior la botiga no obrirà el matí de Dilluns de Pasqua i anima al veïnat a comprar i gaudir aquest producte ja que l'establiment ofereix i aplica totes les mesures i garanties.