CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 d’agost del 2024

Tiroteig i noves baralles, el problema d'inseguretat continua al Barri del Port

Un instant de la intervenció policial. Foto: TGNlegends

Un tiroteig amb un ferit aquesta matinada al carrer Jaume I, al límit entre Barri del Port i Verge del Carme. Aquest ha estat el tema de conversa i preocupació aquest dimarts entre el veïnat i a establiments, després que la ciutat i aquesta zona hagi protagonitzat un nou episodi alarmant.

Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra es van desplaçar a les 00.45 hores a l'alçada del número 33 del carrer Jaume I, després de rebre l'avís sobre un tiroteig on una persona va ser ferida per impacte de bala i traslladada a l'hospital Santa Tecla primer i Joan XXIII després, i diversos vehicles van quedar afectats amb els vidres trencats.

Segons el Diari de Tarragona i Diari Més, la policia autonòmica va detenir un jove de 35 anys com a presumpte autor i investiguen els fets que podria tractar-se d'una revenja, sense descartar més detencions. Segons assenyalen, els trets es van produir des d'un vehicle de gamma alta amb els vidres tintats amb encaputxat i el ferit estaria també a l'interior d'un vehicle i va ser ferit greu per bala al tòrax.

Veïns del mateix carrer també han alertat de la presència d'individus vigilant habitatges i tractant de forçar-los per robar o ocupar.

D'aquesta manera, els problemes i episodis d'inseguretat van in crescendo a la Part Baixa on dies enrere s'han patit altres baralles i incidents al controvertit carrer Orosi. Fa temps que el teixit veïnal i associatiu reclamen solucions, major presència policial i una comissaria de barri. De moment la situació lluny de millorar empitjora.