CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de novembre del 2019

Tarifa i durada de les zones d'aparcament regulat de Tarragona



Informació per al veïnat del Barri del Port en quant a l'estacionament dels seus carrers, i per a resta de Tarragona.

En aquest barri trobaràs la majoria de carrers de zona verda i algunes també com a zona taronja (Carrer del Mar, Lleó i trams que els travessen des del Carrer del Mar a Reial) a més de la zona blava en carrers comercials (com el carrer Reial i Apodaca)

Zona verda d'aparcament de Tarragona


La zona verda d'aparcament és aquella que afavoreix als residents (els veïns acreditats) respecte els que no ho són en quant a preu i temps. Mentre que els residents poden aparcar tot el dia per 0'40€ i fins a un màxim de 2 dies (0'80€), els no residents només poden aparcar fins a un màxim de 2 hores a un preu de 3€ (o 1'10€ si és una hora, 0'75€ mitja hora) de manera que per a ells actua i paguen com si de zona blava es tractés.

La tarifa de zona verda, igual que la taronja, tan sols s'aplica de dilluns a dissabtes, de 09h a 14h i de 16h a 20h, la resta d'hores, els diumenges i els festius, es pot estacionar sense treure tiquet.

Consulta més detalls sobre com aconseguir la targeta i el distintiu de resident, els requisits i el que et permet (aquí)

Zona taronja d'aparcament de Tarragona


La zona taronja d'aparcament, està dirigida i pensada per a un estacionament de major durada, com a aparcament dissuasiu. Aquestes places també tenen avantatge per als residents ja que paguen el mateix preu i temps que en zona verda  (tot el dia per 0'40€) mentre que els no residents tenen tarifa de 1€ tot el dia.

La tarifa de zona taronja, igual que la verda,  s'aplica de dilluns a dissabtes, de 09h a 14h i de 16h a 20h, la resta d'hores, diumenges i festius, es pot estacionar sense treure tiquet.

Zona blava d'aparcament de Tarragona


La zona blava d'aparcament, pensat per a estacionament breu i de necessària i major rotació, i per això en carrers comercials o de major moviment, tenen un cost igual per a residents com per a no residents0'20€ la primera mitja hora, 1'15€ per una hora sencera i limitació fins a un màxim de 2 hores a un preu de 4€, amb vigència de dilluns a dissabte, de 09h a 14h i de 16h a 20h, sense necessitat de tiquet la resta d'hores, els diumenges i festius.


Aparcament privat La Pedrera


Més enllà del estacionament en superfície, a la via pública, al Barri del Port disposeu d'aparcaments privats com el de la Pedrera, pròxim a l'Estació de Trens de Renfe-Adif i del Palau de Congressos, al carrer General Contreras i amb gairebé 500 places.