CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

A.V.V DEL PORT

logo associació de veïns del barri del port de tarragona
L'Associació de Veïns del Barri del Port de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre i apolítica amb més de 25 anys de trajectòria i tasca desinteressada i voluntària envers el benestar i els interessos del barri i el seu veïnat, des que va ser fundada l'any 1989.

Ubicada al carrer Reial,9 Baixos, la seu social és de propietat municipal i compta amb vestíbul, despatx i sala de juntes, lavabos, sala d'actes/activitats i servei de bar.
associació de veïns del barri del port de tarragona

LOCAL SOCIAL A.V.V del PORT:

 • Ubicació: Carrer Reial 9, baixos.
 • Horari: obert de 17h a 20h els dimecres i divendres, la resta de tardes i matins cal trucar al timbre de la porta.
 • Telf. de contacte: 977 241 050 / 640 81 67 30
 • Correu electrònic: aavvdelport@hotmail.com 
 • Fundació: 1989
 • Socis: 500


Junta Directiva (aprovada en Assemblea el 20.12.16):

-Sra. Mari Carmen Puig: Presidenta en funcions. Suplent del president/a de forma accidental i responsable d'Àrea de Seguretat i Civisme. A més de dirigir la Junta Directiva i presidir l'associació, vetlla per la seguretat del barri i en col·laboració amb els agents policials de la ciutat (Guàrdia Urbana, Policia Portuària i Mossos d'Esquadra) per prevenir l'incivisme, el vandalisme i els actes delictius i il·legals al barri)

-Sr. Adrià Recasens: Secretari, persona de confiança del president/a i suport en tasques administratives de l'entitat, així com prendre acta de sessions, reunions i assemblees. També assumeix la direcció de la nova Comissió ‘Joventut, Cultura i Festes’ com a vocal (Representant de l'àrea encarregada d'impulsar i mantenir actiu el barri i el veïnat amb propostes de la vessant cultural i festiva, oci i esbarjo durant tot l'any (Carnaval, Setmana Santa, Sant Jordi, Festes del Barri, Sant Magí, Santa Tecla, Setmana Cultural, Castanyada/Halloween, Nadal...) i impulsar/activar el públic infantil i jove). Hi formen part: Sra. Mari Carmen Puig, Sra. Pilar Budesca, Sr. Raül Queipo, Sra. Begoña Fernández, Sra. Ángeles Manero, Sra. Montse Puig i Sra. Núria Bartolomé. Del mateix mode coordinador de la Cucafera de Tarragona, Cucafera Petita i Gegants del Port. Finalment s’encarrega de la tasca de Cap de Comunicació i Relacions Ciutadanes: Periodista/persona encarregada d'establir la relació i lligam entre l'associació i els mitjans de comunicació, el veïnat i resta d'entitats i agents actius (socials, comercials, polítics, culturals...) de la ciutat. Paral·lelament des de fa cinc anys, creador i al capdavant del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV (aquest ara amb suport de Sr.Raül Queipo) que tot i que dóna cobertura a l'A.V.V del Port, esdevé mitjà de comunicació independent al barri, amb l'actualitat, història i activitat, també d'altres entitats i agents de la Part Baixa (no és la web/blog de l'A.V.V del Port tot i que en dóna cobertura).

junta associació de veïns del port de tarragona

-Sr. Ramón Vargas: Vocal d'Urbanisme. Persona encarregada de vetllar per unes bones condicions i infraestructures i mobiliari urbà del barri (ascensors i escales mecàniques, semàfors, bancs i gronxadors, cablejat, papereres...) així com façanes i edificis.

-Sra. Mercedes Canovaca: Vocal de Neteja Pública. Persona encarregada de vetllar per un barri net tant en els carrers, places, solars i infraestructures, així com la recollida d'escombraries (contenidors) i plagues (rates, paneroles...)

-Sra. Isabel Núñez: Vocal de Gent Gran. Persona encarregada de promoure l'activitat i esbarjo de la Gent Gran del barri, vetllar pels seus interessos i atenció.

-Sr. Toni Raimo i Sra. Mari Carmen Dattoli: Vocals d'infraestructures i publicitat. Persona encarregada en el suport organitzatiu i infraestructures, així com missatgeria

-Sra. Begoña Fernández: Vocal de Medi Ambient. Persona encarregada de vetllar per un barri saludable

-Sra. Núria Bartolomé: Vocal de veïnat. Persona encarregada d'escoltar i recollir reclams i queixes veïnals per traslladar-les al president/a

-Sr. Josep Andrés Pedrola: Vocal de Benestar Social. Persona al capdavant d'aquesta nova vocalia que té com objectiu ajudar i donar suport a les persones i famílies desfavorides del barri i en perill d'exclusió social. Una àrea en defensa de les necessitats bàsiques i de respecte amb les llibertats i condicions ideològiques, sexuals, ètnia/raça, etc.


magatzem associació de veïns del port de tarragona

MAGATZEM DE L'A.V.V PORT:    


 • Ubicació: Carrer Sant Miquel,19
 • Usabilitat: Magatzem de l'entitat veïnal i seu de la Cucafera Petita, Gegants del Port i grans actes de l'A.V.V del Port com Festes del Barri, Carnaval, etc.

_____________________

>>>>>>> FES-TE SOCI, COL·LABORA!! <<<<<<


L'Associació de Veïns del Port és una entitat sense ànim de lucre impulsada per un conjunt de veïn que treballen i s'encarreguen desinteressadament per tirar endavant el barri i vetllar pel veïnat establint lligam entre veïns i Ajuntament, i servint com a reclam i plataforma reivindicativa de les necessitats i interessos de la comunitat veïnal. També s'encarrega de tirar endavant la colla gegantera dels Gegants del Port i la Cucafera de Tarragona, gran i petita. Per tot plegat l'entitat es serveix de les aportacions i col·laboració dels socis amb un preu simbòlic i agrupat en cas de parelles i/o famílies tal com es detalla a continuació:

 • Preu individual: 12€ a l'any
 • Preu 2 persones: 18€ a l'any
 • Preu 3 persones: 20€ a l'any
 • Preu 4 persones o més: 22€ a l'any

*Els socis agrupats a partir de dues persones disposen de tan sols un vot en reunions i assamblees, i sempre que estiguin al corrent de pagament, com també el soci individual.

*La quota de soci pot pagar-se personalment o de forma bancaria (recomanat) i es pot acordar que sigui de cop o fraccionat segons la comoditat, necessitats o circumstàncies de cadascú.