CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

EL BLOG

BLOG BARRI DEL PORT


El Blog 'Barri del Port de Tarragona' (http://tgnbarridelport.blogspot.com) neix l'any 2012 impulsat pel periodista i veí del barri, Adrià Recasens. A mode de publicació on.line, el blog esdevé Diari Digital d'actualitat i el primer mitjà de comunicació propi d'un barri tarragoní.

El blog, referència i ressò també d'altres mitjans de la ciutat, compta des dels seus orígens amb el suport i reconeixement de l'Associació de Veïns del Port. Tot i així, cal assenyalar que tot i fer-ne difusió i altaveu, es tracta d'una publicació independent, no representa ni és la web/blog de l'entitat veïnal com tampoc les respectives xarxes socials.


Paralel·lament, al 2013 Recasens comença a col·laborar amb l'associació, la Cucafera i els Gegants del Port, en tots tres casos com a cap de comunicació, i al 2017 entra a formar part de la Junta Directiva de l'entitat veïnal com a secretari i vocal de Joventut, Cultura i Festes. Cal assenyalar que a partir del juny del 2019 queda desvinculat dels Gegants del Port, independitzats de l'AVV del Port, i de tota tasca comunicativa envers l'entitat gegantera, fins aleshores desenvolupada mitjançat blog i xarxes socials de propietat intel·lectual propia (diferents a les que la colla utilitza actualment).


El present blog ofereix de forma diària l'actualitat, el dia a dia i història del Barri del Port, els seus carrers i veïnat, amb presència i difusió també a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube (Barri del Port TV, canal de vídeos a mode de televisió del barri).

A la vegada esdevé plataforma d'incentiu i reactivació del barri mitjançant iniciatives veïnals, culturals i comercials com la campanya 'Jo compro al Barri del Port' amb estret lligam amb els comerciants del barri.