CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

JO COMPRO AL BARRI DEL PORT!'Jo compro al Barri del Port' és la campanya, iniciativa i marca que incentiva i impulsa el Blog del Barri del Port i Barri del Port TV amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port i la involucració del teixit comercial del propi barri, en favor del comerç de proximitat de la zona, amb un seguit d'accions i propostes conjuntes al llarg de l'any.

->Publicacions relacionades amb 'Jo compro al Barri del Port'
->Publicacions sobre el comerç del Barri del Port


Campanya impulsada pel Blog del Barri del Port

El Blog del Barri del Port des que es va posar en marxa l'any 2012 per part del veí i periodista Adrià Recasens, com a projecte personal, ha esdevingut com a mitjà de comunicació propi del barri, i com a font i referència d'altres mitjans pel que fa a la seva actualitat, dia a dia i història. Tant des del propi blog com les respectives xarxes socials del barri, i Barri del Port TV com a canal de vídeos a mode de televisió del barri, s'hi dona cobertura, altaveu i difussió als diversos agents socials, culturals i comercials del barri, de forma plural.

No obstant l'entitat amb qui s'estableix major col·laboració i cobertura actualment és l'Associació de Veïns del Port per ser l'agent més representatiu del barri i pel fet que Recasens, en la seva involucració amb el barri, hi forma part de la junta veïnal des dels darrers anys. Aquest fet provoca de forma equivoca a atribuir de vegades el blog i xarxes socials del barri com a propies de l'entitat veïnal tot i que hi siguin independents, i d'aquí a que cadascuna compti amb els seus propis logos.

Plataforma dinamitzadora i activa al barri

Ara el Blog del Barri del Port qui, més enllà de canal de comunicació, ha esdevingut també plataforma activa d'impuls, incentiu, dinamització i promoció del barri amb propostes i iniciatives en la vessant cultural i veïnal, impulsa la marca 'Jo compro al Barri del Port' incloent i establint sinnèrgies amb el teixit comercial. D'aquesta manera vol servir i actuar també com a plataforma comercial de nexe i activació dels i entre els botiguers, a falta d'associació de comerciants a la zona, i com a important part activa del barri.

'Jo compro al Barri del Port' vol ser la campanya que englobi un seguit d'accions i iniciatives en favor dels establiments del barri. En aquest sentit ja als darrers anys s'han dut a terme propostes com les següents:

La Sargidora va de compres pels comerços del Barri del Port

-'La Sargidora va de compres!': acte en el marc de les festes del Barri del Port al mes de juliol en que la capgrossa del barri visita les botigues recollint els productes que de forma altruista hi vulguin donar, acompanyada de xaranga i veïns, donant visibilitat i apropant la festa als establiments.

Farmacia Fullana, establiment guanyador de la 1a edició
del Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port

-Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port: incentivant l'aparadorisme, el nadal i les botigues de proximitat proposant decorar els aparadors de caire nadalenc i entrant a concurs popular amb votacions a facebook, amb un guanyador i dos finalistes reconeguts públicament.

-Sorteig de regals: recolzament a la iniciativa dels propis comerços de recopilar regals per formar un lot conjunt a sortejar entre els clients per compres superiors a 10€, celebrat als nadals de 2019.

  


-Gimcanadal: gimcana nadalenca formant una ruta entre establiments i incentivant la seva visita per cercar en ells les figuretes del pessebre i entrar al sorteig de premis entre els participants (públic infantil i familiar).

Amb aquest objectiu el Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, el canal del vídeos, poden servir com una bona plataforma de promoció dels comerços col·laboradors tant des del blog com des de les seves xarxes socials on a tall d'exemple els posts de facebook superen diàriament els 20-30 likes diaris, per sobre dels resultats d'altres principals mitjans de comunicació locals.

Per contactar, demanar més informació i mostrar interès en aquesta col·laboració es pot enviar correu a blogbarridelport@hotmail.com