CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de juny del 2014

Tapiat finalment el polèmic solar del carrer Lleó al Barri del Port

Estat actual del solar del carrer Lleó totalment
 tancat. Foto: Blog Barri del Port

Des que van ser canviats de lloc els contenidors que hi estaven al costat del solar, a la cantonada entre Lleó i Misericòrdia, aquest espai s'havia convertit en un abocador veïnal per parts d'alguns incívics que es negaven a caminar fins al carrer del Mar o Reial per tirar la seva brossa. Tant és així que alguns veïns havien penjat cartells demanant que no s'aboqués brossa i fins i tot l'Ajuntament hi va col·locar un panell informant que estava prohibit tirar brossa.

Treballadors tapiant el mur del solar fa
una setmana. Foto: Blog Barri del Port

Posteriorment han estat diversos els cops que el solar, amb creixement constant de males herbes, fent proliferar plagues a la zona, ha estat protagonista en convertir-se en un espai per abocar a més de brossa, runa, orinar i fins i tot estacionar puntualment el vehicle per part d'algun que altre veí.


Fa poc més d'una setmana uns obrers van començar a tapiar part del mur que havia estat enderrocat temps enrere deixant l'espai obert al públic i enllestint una tanca per evitar l'accés.

El president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, comenta a aquest blog que "fa una setmana vaig enviar un escrit al propietari exigint que tapiara el solar. Tanmateix, a la vegada li vaig enviar un a la consellera d'aquest barri, Carme Crespo, sol·licitant que si el propietari no se'n feia càrrec l'Ajuntament assumís l'obra passant factura posterior a aquest ja que el solar no podia continuar en aquesta situació". L'entitat veïnal celebra que finalment s'hi hagi posat solució almenys en un dels diversos solars que encara afecten la imatge del barri.

Estat que presentava el solar un temps enrera
amb brossa i males herbes en la foto d'un veí

Actualment el solar del carrer Lleó, tancat finalment, queda obert puntualment per un particular que l'utilitza per estacionar la seva furgoneta. Fet que faria pensar que es tracta del propietari qui hi hauria obeït l'ordre i ara estaria traient profit.