CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de març del 2017

El Barri del Port protagonista aquest dissabte d'una ruta fotogràfica en blanc i negre

Aquest dissabte 11 de març, a les 10'30h l'Associació Cultural Resistència Bandera Negra ha programat una sortida/ruta fotogràfica pel Barri del Port a Tarragona amb inici a la Plaça dels Carros amb l'objectiu de fotografiar la cara B del barri.

Concretament el projecte consisteix a recollir 30 fotografies, en blanc i negre, de cada districte barrial de Tarragona. El que es busca, més enllà de l'estètica, és reflectir la vida social del barri, els seus costums, els seus murs, les seves gents, i la seva cultura. Amb #TarragonaCaraB el projecte vol mostrar la Tarragona oculta, la uraña, la diferent, la que no surt a les primeres pàgines dels diaris locals, però que perviu contínuament en les vides dels seus habitants i en aquesta ocasió la del Barri del Port.

La sortida està oberta a tot aquell que vulgui participar, majors d'edat, de forma gratuïta, ja sigui amb un mòbil o càmera fotogràfica. Els participants hauran d'enviar posteriorment les fotografies realitzades a r.bandera.negra@gmail.com. S'escolliran 30 que formaran part de l'exposició final (més detalls).