CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de març del 2017

Un home atacat de matinada per dos joves a la Mitja Lluna per robar-lo i les càmeres de vigilància sense funcionar

Plaça de Mitja Lluna

Un home de 33 anys va ser atacat per l'esquena per dos joves el passat diumenge de matinada a la Plaça de Mitja Lluna, entre el carrer Apodaca i Unió, publica el Diari Més.

Segons el rotatiu, la víctima explica que tot va ser molt ràpid, el van tirar a terra i li van robar el mòbil, la cartera i les claus de casa, motiu pel qual va haver de donar de baixa les targetes bancàries, renovar els documents que duia a la cartera i canviar el pany de casa seva.

L'home tornava de celebrar un aniversari, s'acabava d'acomiadar dels amics i desconeix si els assaltants, creu que eren adolescents, el seguien o el van sorprendre aleatòriament en aquell punt.

L'incident ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra i, tot just ahir, la Policia Nacional el va informar que havien trobat el seu permís de conduir. Els Mossos li van assegurar que no era un tipus d'assalt habitual a la ciutat i que segurament va ser un acte ocasionat per gaudir d'un botí ràpid.

Novament aquest fet posa de manifest la falta de seguretat en un barri on hi ha instal·lades un grapat de càmeres de videovigilància per detectar autors d'actes com aquest i que després de tants anys d'espera, ara que estan presents no funcionen encara, fet que l'Associació de Veïns del Port i el veïnat en general considera del tot inadmissible i lamentable.