CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de setembre del 2017

La CucaFesta i la KukiTecla ho peten al Barri del Port per Santa Tecla

Un instant de l'arribada de la Cucafera a la Plaça dels Carros on va tenir lloc
la CucaFesta 2017. Foto: Cucafera de Tarragona

El Barri del Port, pioner en traslladar Santa Tecla més enllà de la Part Alta, demostra l'èxit d'organització i de públic amb dos actes ja consolidats, la KukiTecla del passat diumenge 10 de forma prèvia a les festes i desbordant el carrer Rebolledo, i la CucaFesta a la Plaça dels Carros el passat dissabte 16, omplint la plaça novament.

El secret és l'aposta i col-laboració entre l'Associació de Veïns del Port i l'Associació d'Empresaris BaixaTGN per organitzar al barri els seus propis actes. 

D'aquesta manera la Plaça dels Carros tornava a omplir-se de gom a gom el passat dissabte amb la CucaFesta 2017 com a festa final de la 5a edició de La Cucafera Baixa en el marc de les Festes de Santa Tecla, i per 2n any en aquesta ubicació a la que aspirava l'entitat. La falta de recursos va fer que les tres primeres edicions la CucaFesta, tingués lloc al magatzem de l'entitat quedant relegada a portadors i xaranga, ja que gran part dels seguidors es perdien a partir de la Rambla.


L'entitat veïnal ha pogut resoldre així que la festa tingui lloc en aquesta cèntrica plaça com aspirava des de primer moment, un espai potencial per organitzar actes com s'ha demostrat també amb l'èxit assolit amb la passada revetlla de Sant Joan, organitzada conjuntament entre veïns i empresaris.

Enguany l'acte ha canviat la data per no coincidir la nit del 20 de setembre amb el concert de Txarango i Roba Estesa davant la Tabacalera. Programat en dissabte nit, el moviment ha resultat tot un encert, fet pel qual l'entitat es planteja ja de cara a les properes edicions programar La Cucafera Baixa i La CucaFesta el primer dissabte de festes.

Rebeca en la present edició de KukiTecla. Foto: KukiFriendlyParty

Rebeca 'Duro de pelar' engresca el barri

D'altra banda, la KukiTecla, organitzada per Kuki Events i la col·laboració de l'A.V.V del Port i els locals Premium Club, La Murga, els Arcs i La Llar, va acaparar novament èxit de públic en la seva 2a edició amb Rebeca' Duro de pelar' com a previ a Santa Tecla el passat diumenge 10. Les parets del carrer Rebolledo retombaven de festa, música, gresca i color a banda i banda de carrer on el públic omplia l'espai habilitat per aquesta revetlla de carrer que després va continuar a l'interior dels locals.