CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de febrer del 2020

Una veïna del Barri del Port rep una pedrada als vidres del vehicle mentre circulava pel carrer Apodaca amb nens dins

La veïna ha hagut de forrar la finestra trencada amb cartró. Foto cecida

Una veïna del Barri del Port va ser víctima aquest dissabte a la tarda d'una "bretolada" que podria haver tingut conseqüències lamentables.

Entorn a les 20.45h circulava pel carrer Apodaca amb el seu fill petit i un amic d'aquest, als seients del darrera, quan a l'alçada de l'encreuament amb carrer Orosi va sentir un fort impacte i va veure que una pedra havia trencat la finestra lateral del darrera i els nens estaven plens de vidres mentre un grup de joves, desconeix si menors, corrien fugint del lloc dels fets.

La conductora va trucar al 112 i va ser atesa per alguns comerciants i vianants davant la seva situació nerviosa a l'espera de l'arribada d'una ambulància del SEM que va atendre als infants que tenien talls superficials, Guàrdia Urbana qui es va encarregar del trànsit i Mossos d'Esquadra que va atendre la veïna tot indicant-la com podia procedir a la denuncia que registrarà aquest mateix diumenge. Del mateix mode, els agents li van indicar com podrà procedir a les imatges de les càmares de videovigilància, que per sort hi ha en aquell punt, i que podran servir per esclarir els fets i els autors.