CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de juliol del 2022

IX Nit literària 'Arran de mar' aquest 29 de juliol al Far de la Banya

Aquest divendres 29 de juliol el Far de la Banya acollirà la IX Nit literària 'Arran de mar' després que la cita s'ajornés el passat 22 de juliol com estava previst.

Des de l’any 2009 s’han vingut celebrant les Nits literàries al Far de la Banya, a l’esplanada del dic de Llevant del Port de Tarragona. Aquestes activitats es realitzen al vespre i són seleccions de lectures en veu alta, acompanyades de música que tenen el mar com a fil conductor.

En aquesta edició les lectores i lectors seran persones vinculades amb la mar, tant a nivell personal com professional, i acompanyades per la música d’Eloi Duran, músic. Participaran a la lectura de textos Lurdes Malgrat, directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura, i escriptora. Gerard Martí, director del Museu d'Història de Cambrils ; Montse Adan, directora de Port-Ciutat del Port de Tarragona. Adrià Recasens, veí, periodista i autor del Blog del Barri del Port. Carme Pedrol, serrallenca vinculada a diferents entitats del barri pesquer. Josep M. Cruset, president del Port de Tarragona acompanyat del seu fill Dídac. Els autors escollits són diversos, no ens oblidem dels clàssics com Jacint Verdaguer, o Joaquim Ruyra, fins a  més actuals com la tarragonina Natàlia Romaní o Stefanie Kremser, escriptora i guionista alemanya.

Activitat gratuïta sense reserva prèvia i Aforament limitat

Organitzen Biblioteca Pública de Tarragona i Museu del Port de Tarragona