CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de maig del 2024

L'Ajuntament de Tarragona retira els bancs del carrer Orosi per seguretat després d'una reunió mantinguda amb veïns

L'Ajuntament de Tarragona va convocar aquest dilluns a la tarda una reunió amb diversos veïns/es del carrer Orosi i voltants pel reclam que aquests havien demanat a nivell particular per abordar la problemàtica de seguretat a la zona i balanç de la remodelació del carrer.

El consistori va convocar i convidar també a formar part a l'AVV del Port per tal que estigués present i informada sobre algunes mesures.

En aquest sentit, l'entitat veïnal vol aclarir mitjançant el Blog del Barri del Port que la reunió va estar convocada pel propi ajuntament i no per l'associació, donat que havien aparegut diversos cartells escrits en castellà, a mà i sense identificació, convocant a veïns/es a assistir-hi. Tanmateix, la presidenta veïnal, Mari Carme Puig, recorda que per traslladar qualsevol queixa, inquietud, consulta o problema hi ha a disposició el correu aavvdelport@hotmail.com el telèfon/whatsapp 640 81 67 30, així com la presència de la regidora de barri, Montse Adán, el 2n dimarts de cada mes de 18h a 20h a la Casa del Mar i el seu correu madan@tarragona.cat.

A la reunió en què hi va estar present el mateix alcalde, es va tractar la problemàtica de seguretat de la zona, i es va informar sobre diverses actuacions al respecte com l'operatiu de principis d'aquest mes. D'altra banda, sobre la retirada aquest mateix dimarts dels bancs com a mobiliari urbà d'aquesta via a mode dissuasori per evitar punts de reunió i conflicte d'alguns usuaris. 

El gran nombre d'assistents va provocar que la reunió es celebrès a la sala d'actes, actualment sala de plens del consistori on l'Ajuntament va explicar que està treballant per millorar el barri i problemàtiques com aquesta.