BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

3 de març de 2017

La Bugaderia d'autoservei La Wash aposta pel Barri del Port obrint local al carrer Reial

Exterior de La Wash al carrer Reial. Foto: Blog Barri del Port

En un temps en que el Barri del Port escaseja en comerços, l'empresa Wash, amb més d'un centenar d'establiments de rentadores d'autoservei, ha apostat per aquesta zona de la ciutat per obrir una nova botiga que se suma a altres dues amb que compta Tarragona, una a Campclar i una altra a Sant Pere i Sant Pau.

El nou local, ubicat al carrer Reial,18, just davant de l'Associació de veïns del Port, obre de 7h a 22h els 365 dies de l'any. En tracta d'una bogaderia d'autoservei tant pel que va al rentant com al pagament, amb maquinària professional i d'última generació i ús senzill, promociona a la seva web. Amb color blau corporatiu, la botiga anuncia de cara al carrer ''Fes la bugada de tota la setmana en menys d'una hora, sense planxar i estalvia''. A més ofereix possibilitat d'adquirir targetes i comptar amb descomptes.