BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

15 de maig de 2017

Les obres de museització del Teatre Romà segueixen a bon ritme al Barri del Port

Tasques d'excavació al Teatre Romà. Foto: Blog Barri del Port

Es preveu que aquest estiu quedin enllestides les obres de muesització en aquest espai que ha estat tancat al públic durant 30 anys. 

Tal com informa avui la Cadena Ser, ja s'ha fet tota la fase d'excavacions des del gener en que va començar el projecte. De fet el veïnat ha pogut veure avui que hi havien novament treballadors a l'interior del recinte, netejant i consolidant les estructures arqueològiques. 

Tota aquesta part de restauració s'acabarà abans de finalitzar el mes de juny, indica l'emissora qui indica que paral·lelament s'ha iniciat l'adequació i protecció de les zones de l'escena i l'orquestra per tal que pugui començar la construcció de l'estructura arquitectònica. Segons Patrimoni, s'està seguint el calendari previst. El pressupost total és de 800.000 euros.