CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de maig del 2017

Les Golfes Club tanca portes aquest dissabte al Barri del Port

Retolació exterior de les Golfes Club. Foto: Blog Barri del Port

Després del tancament recent de la Sala Gotham al carrer Barcelona (veure), aquest dissabte abaixa la persiona un altre local d'oci nocturn del Barri del Port, Les Golfes Club, al carrer Pau del Protectorat, segons informa laciutat.cat.

En una ciutat com Tarragona, on hi ha critiques per falta d'oferta en oci nocturn, aquesta notícia esdevé negativa en aquest sentit, tot i que segurament positiva per aquell veïnat que ho consideri una molèstia per al descans. Els motius del tancament de les Golfes, segons els propietaris, són el final d'una etapa. 

Aquesta, s'iniciava justament a l'octubre del passat any amb Músic From Tamarit al capdavant de la sala (veure), amb l'objectiu d'oferir concerts i actuacions de petit format complementant l'oferta i l'estil propi en la seva trajectòria al llarg de sis anys. Amb el tancament definitiu aquest dissabte queda en l'aire el futur del local i l'ús que futurs propietaris puguin donar-li.

Pel que fa a les xarxes socials, l'establiment anuncia per aquest dissabte #7D2 Special Temporada 2017 Les Golfes Club amb André Vicenzzo Wilk.o, sense mencionar que es tracti de festa final o tancament.