CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de febrer del 2013

La segona fase d'obres de l'estació de Renfe i el pas per vehicles a la Plaça dels Carros sense data


Tal com informa aquest divendres el Diari de Tarragona, el Govern Central no té data prevista per dur a terme la segona fase d'obres de l'estació de trens de Tarragona situada al Barri del Port. És la resposta donada al senador de Convergència i Unió, Jordi Sendra, per escrit, tot i que es reconeix que el projecte està redactat amb un plaç d'execució de 18'5 mesos amb l'assignació pressupostària pendent.

La primera fase d'obres va quedar finalitzada per Adif al juliol de 2011 amb una despesa de 1'3 milions d'euros amb que es va remodelar el vestíbul, es van habilitar rampes d'accés a les taquilles i es van ampliar el nombre de màquines exprendedores. 

La següent fase, amb cost de 15 milions d'euros, pretén instal.lar ascensors i escales mecàniques per accedir a les diverses andanes tant per a millorar el transport i càrrega de maletes com l'accessibilitat dels usuaris i sobretot aquells amb mobilitat reduïda. 

D'altra banda també queda pendent el pas soterrat per a vehicles per tal de travessar la via de tren del mateix mode que ja poden fer-ho els vianants des de la Plaça dels Carros. Aquest pas soterrat es preveu paral.lel al de vianants desprès de la negativa de Carreteras del Estado de fer-ho per uns terrenys propis del Carrer del Comerç en la cantonada amb Carrer Reial que utilitzen com aparcament privat. 

Fonts: diaridetarragona.com