CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de febrer del 2013

L'Escola Oficial d'Idiomes a l'antiga Fàbrica Chartreuse quedarà enllestida aquest mes



Segons declaracions del regidor d’Ensenyament, Joan Sanahujes, a Tarragona Ràdio, els treballs de rehabilitació de l'edifici de l'antiga fàbrica Chartreuse a la Plaça dels Infants finalitzaran en un parell de setmanes.

L’actuació va arrencar a mitjans del mes de maig de 2011 tot i que uns mesos abans ja es van fer les cates arqueològiques prèvies a la remodelació de la Chartreuse. Un cop acabin les obres, que donaran lloc a la nova Escola Oficial d'Idiomes (EOI), el següent pas serà tancar amb la Generalitat la recepció de l’edifici, amb superfície de 3.250 metres quadrats. Tot seguit, el govern català ja podrà iniciar el trasllat del mobiliari de l’EOI a les noves dependències de la Part Baixa, al Barri del Port. 


El regidor d’Ensenyament, Joan Sanahujes, celebra que el projecte hagi avançat segons el ritme previst i sense entrebancs. Diu que l’Ajuntament acabarà de fer aviat els deures i que la Generalitat no hauria de tenir cap problema per fer efectiu el trasllat i que l’EOI comenci a funcionar a les noves dependències a partir del setembre vinent. 

També caldrà dur a terme la negociació entre l’Ajuntament i el Govern pel pagament dels 8 milions d’euros que ha avançat el consistori. La directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Àngels González, explica que ja s’han produït contactes amb Economia perquè els pressupostos de la Generalitat de 2013 recullin com s’articularà el retorn d’aquests diners.

Font: tarragonaradio.cat