CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de maig del 2013

Armes, drogues i detinguts aquest passat cap de setmana als locals del Port Esportiu

Zona d'oci del Port Esportiu de Tarragona. Foto: Diari de Tarragona

Una zona d'oci degradada que empitjora


Segons informa el digital 'Tarragona21', aquest cap de setmana un dispositiu especial de seguretat en diferents locals d’oci nocturn al Port Esportiu de Tarragona s’ha saldat amb 2 detinguts, 7 denúncies i més de 100 identificacions. 

Com si es tractés d'una pel.lícula però tractant-se de la crua realitat que pateix aquesta degradada zona d'oci nocturn de la ciutat, l'operatiu el van dur a terme, la Guàrdia Urbana, la Policia Nacional, la Policia Portuària i els Mossos d’Esquadra la matinada de dissabte. 

La intervenció es va produir per les varies denúncies rebudes per aldarulls i diversos fets delictius. Relacionats amb la llei d’estrangeria, dos individus han estat detinguts i s’han realitzat d’altres expedients d’expulsió. 

També diverses denúncies per tinença d’armes i substàncies estupefaents, i per infraccions administratives en alguns dels locals de la zona on es realitzava contraban de tabac o es permetia el consum de droga, així com d’altres que tenien les portes d’emergència bloquejades. La batuda ha comptat amb 46 agents.

Aquest ambient tan negatiu, el tipus d'activitats que es duen a terme, la presència d'armes i drogues així com el tipus de perfil i clientela que predomina ara en aquest punt del Port Esportiu de Tarragona va provocar que aquests locals que en el seu dia van esdevenir un epicentre de l'oci nocturn de la ciutat amb prou èxit i moviment, acabés perdent punts, seguretat, i la presència d'aquells que ho freqüentaven i que van haver de trobar en la Part Alta, Salou i Reus una nova alternativa per sortir i passar-ho bé. Des d'aleshores diversos locals del Port Esportiu han anat tancant les seves portes.

Font: tarragona21.com