CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de setembre del 2014

Vídeo Promo: 'La Cucafera Baixa!' 2014 que arriba aquest dissabte amb la seva 2a Edició


Aquest dissabte arriba la 2a Edició de 'La Cucafera Baixa!' 2014 després de l'exit de l'any passat. La Baixada de la Cucafera amb la representació de la princesa que l'allibera s'iniciarà a les escales de la Catedral, al Pla de la Seu, a les 21.30h i tornarà a unir la Part Alta i la Part Baixa de la ciutat en un recorregut que seguirà de la Plaça de les Cols pel carrer Major, Baixada de Misericòrdia, Portalet i cap a Sant Agustí creuant la Rambla Vella.

Amb parada a la Plaça Verdaguer l'itinerari seguirà cap a la Rambla Nova per encarar després el carrer Unió cap a la Mitja Lluna, carrer Apodaca i fins a Sant Miquel on hi ha el magatzem festiu de la colla. La Txaranga Tocabemolls tornarà a acompanyar enguany a la Cucafera.

Finalment cap a les 23h es preveu celebrar allà mateix La CucaFesta 2014 amb una proposta d'ambient musical encara per concretar. S'anima a tots els tarragonins a participar i a seguir la Cucafera durant tot el recorregut amb barrets (negres si pot ser), en qualsevol moment pot ser que la bèstia els tregui amb la boca seguint la tradició dels seus orígens.