CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de gener del 2017

El Barri del Port tornarà a organitzar Concurs i Festa de Disfresses per Carnaval 2017

Una imatge de la passada edició. Foto: Blog Barri del Port
El proper divendres 24 de febrer, i després de l'èxit de l'any passat, torna el Concurs i Festa de Disfresses 2017 de l'Associació de Veïns del Barri del Port per Carnaval.

Un cop acabada la programació de Nadal, l'entitat veïnal ja posa els ulls en el seu pròxim esdeveniment, el Carnaval. Per aquest motiu, i després de la bona acollida de la passada edició, el magatzem festiu situat al carrer Sant Miquel,19 acollirà de 18h a 23h el Concurs de Disfresses que novament comptarà amb categories Infantil/Juvenil/Adult i Individual/Grup, i amb premis diversos! L'originalitat de la temàtica escollida, així com la posada en escena seran factors importants en la decisió del jurat.

Novetat: 'Tu cara me suena!'

D'altra banda, i com a gran novetat d'enguany, s'estrena la categoria 'Tu cara me suena!' en relació al famós programa televisiu que combina disfressa i espectacle. Els participants podran optar per aquesta modalitat escollint un cantant, si participen sols, o grup musical, si ho fan amb més d'un participant, i hauran de concursar disfressats com a tal, i interpretar un tema seu, ja sigui cantant o en playback!

L'entrada és gratuïta per al públic espectador i/o acompanyant, i de 1€ per participants (3€ en el cas dels grups per tot el conjunt) simbòlicsper tal de fer front a despeses d'organització i manteniment.

En acabar, i fins que el cos aguanti, Festa de Disfresses amb la millor música, servei bar i delicioses porcions de Domino's Pizza! A més, l'acte comptarà amb la visita del Rei Carnestoltes i la Concubina del Carnaval 2017 per part de les comparses Nou Ritme i Disc45. No t'ho perdis!

Bases de participació / Inscripcions / Contacte/dubtes: jovesdelport@hotmail.com