CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de gener del 2017

L'AVV del Port inicia el proper cap de setmana un nou curs per apendre a tocar timbal i gralla

L'Associació de Veïns del Port ja té data d'inici per al nou curs per apendre a tocar timbal i gralla, que va anunciar ara fa un temps per a rebre inscripcions. Serà el proper cap de setmana i dirigit a totes les edats interessades.

Tere i Rafa seran els instructors d'un grup en el qual per ara ja s'han apuntat 7 alumnes entre tots dos cursos que més endavant s'uniran per assajar conjuntament donat que l'objectiu és poder donar opció a formar part dels Grallers del Port que acompanyin als Gegants del Port en les seves sortides i balls. 

Les classes d'aquest primer mes de gener seran els dissabtes 14 i 21 a les 10h tambor i a les 17.30h gralla. I novament la gralla divendres 27 a les 17.30h. El local d'assaig serà el magatzem festiu del carrer Sant Miquel,19 i el preu per cada classe d'una hora és de 5€ socis i 6€ no socis.

Les inscripcions segueixen obertes i es poden fer durant la setmana a la tarda a l'AVV del Port, carrer Reial, 9 Baixos. Per a més informació: 977 241 050 o correu a gegantsdelport@hotmail.com / jovesdelport@hotmail.com