CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’abril del 2017

El Carme retransmet en directe el viatge dels seus alumnes a Cantabria

Una de les activitats del viatge. Foto: El Carme
El alumnes d'últim curs d'ESO del Col·legi El Carme del Barri del Port de Tarragona estan gaudint uns dies a Cantàbria en el seu viatge de final de curs, i el centre s'està dedicant a plasmar-ho a les xarxes socials tant amb fotos com amb vídeos, la majoria en directe.

Gràcies a aquestes emissions, amics i familiars, com la resta d'alumnat, pot seguir el viatge, interactuar i tenir constància de cadascuna de les visites i activitats que estan realitzant a xarxes com facebook i instagram. A la vegada, una clara mostra que el Carme està tecnològicament molt al dia i actiu, i aprofita aquestes eines per compartir la seva experiència.

Des de la primera parada i dinar a Alfajarín amb bon temps, visita a Santander, sopar i festa nocturna, visita a la cova d'Altamira, Santillana del Mar, i al parc de Cabarceno, recorregut amb telefèric, Picos d'Europa, navegació en kayaks, fins a la visita avui a Oviedo, i el que els hi quedi, s'ha pogut anar veient als seus perfils socials amb forcça nombre de comentaris i impressions.