CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 d’abril del 2017

El mirador dels Jardins Vapor amb vidres trencats i els problemes que s'hi generen a l'entorn són "insostenibles" segons l'A.V.V del Port

Vidres trencats al mirador dels Jardins Vapor. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port afirma estar cansada d'esperar que es posi solució a diversos reclams que ha fet a l'Ajuntament de Tarragona com la deixadesa de diversos solars del barri o els continuats problemes que genera l'entorn de les escales del carrer Vapor.

Aquest mateix matí la presidenta de l'entitat, Rosa Puig, ha fet arribar a l'Ajuntament un recull fotogràfic de diversos solars i descampats de la zona, així com altres desperfectes del barri per tal de mostrar que els reclams que ha estat fent són reals. El solar del carrer Smith, el que hi ha a l'interior d'una finca abandonada al n.11 del carrer del Mar, el de les termes del carrer Sant Miquel (propietat de la Generalitat) o tot l'entorn dels Jardins Vapor, aquests han estat netejats recentment, són un exemple i maldecap constant del barri sobretot quan arriba el bon temps i proliferen les plagues.

Un dels solars del barri ple de males herbes. Foto: Blog Barri del Port

Vandalisme constant

D'altra banda, els continuats problemes i desperfectes que generen els grups de joves i bandes que freqüenten les terrasses dels Jardins Vapor són ja "insostenibles" i "inadmissibles" segons l'ens veïnal. Actualment gairebé totes les plaques de vidre que formen el mirador al capdamunt dels Jardins Vapor, al carrer Doctor Zamenhof estan trencats fruit del vandalisme. Fa temps que s'hi han col·locat tanques i barrat el pas per evitar que ningú es talli o caigui a baix, ja que fins i tot hi ha un tram que està completament sense vidre.
Vidres trencats al mirador dels Jardins Vapor. Foto: Blog Barri del Port

"Tot apunta que s'ha tirat la tovallola i no ho volen reparar, ja que ho tornaran a trencar" apunten alguns veïns impotents per la situació. Els que hi viuen propers ja no aguanten més els crits, xivarri i baralles que s'hi produeixen, tal com han anat denunciant en reiterats cops sense ser escoltats, denuncien. La presència policial és nul·la i "campen com volen" denuncien els veïns.

Vidres pintats a les escales mecàniques que van ser netejades
 recentment. Foto: Blog Barri del Port

"Se'ls ha vist pixar cap a les restes romanes, saltar entre elles, llençar brossa, consumir drogues i alcohol, practicar sexe, posar música i ballar, baralles, pintades als vidres de les escales que també van ser netejats recentment i un sense fi de despropòsits del que el veïnat diu estar esgotat. D'altra banda, a la nova zona infantil de la Plaça dels Infants, ja ha estat arrencat i robat un dels gronxadors.