CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de novembre del 2017

Balanç positiu de l'entrada en funcionament de les càmeres de videovigilància a la Part Baixa per part dels cossos policials

El conseller de Seguretat presentant la sala de control

La Junta Local de Seguretat s'ha reunit aquest dijous per fer balanç de l'activitat policial durant els primers deu mesos de l'any, fent una valoració positiva respecte la posada en marxa de les càmeres de videovigilància de la Part Baixa.

Durant la reunió, on han estat presents l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, el conseller de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, i representats de l'Associació de Veïns del Port i l'Associació d'Empresaris BaixaTGN, s'ha presentant la sala de control on poden veure's les imatges als diversos monitors de la comissaria.

L'alcalde junt al conseller de Seguretat i la presidenta de l'A.V.V del Port

La Junta Local de Seguretat ha fet un primer balanç positiu de la posada en funcionament del sistema de videovigilància de la Part Baixa. El sistema consta d’un total de 20 càmeres ubicades en diferents punts d’aquest entorn, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la seguretat ciutadana en la Part Baixa de la ciutat, per on transiten diàriament unes 15.000 persones i uns 20.600 vehicles, aproximadament.

El sistema està en funcionament les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i permet la visualització i gravació de les imatges de la via pública , afavorint la recuperació de les imatges que puguin servir com a prova davant d’una infracció a les Ordenances Municipals o dels fets delictius es produeixin en els carrers on estan ubicades.