CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de gener del 2018

Concurs i Festa de Disfresses del Carnaval 2018 del Barri del Port divendres 9 de febrer

El proper divendres 9 de febrer a les 19h el Barri del Port celebra el seu Carnaval 2018 amb la tercera edició del Concurs i Festa de Disfresses organitzat per l'Associació de Veïns del Port i Joves del Port, la vocalia de Joventut de l'entitat, després de l'èxit dels anys anteriors.

A les 18.30h tindrà lloc l'obertura de portes al magatzem del carrer Sant Miquel,19 per aquells que es vulguin inscriure per un preu simbòlic de 3€ per participant, per a despeses d'organització i manteniment. Novament les categories possibles són individual o en grup, i en apartat infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 12 a 17 anys) o adult (a partir de 18 anys). També és pot fer prèviament enviant un correu a jovesdelport@hotmail.com

L'esdeveniment comptarà, com a acte d'obertura, amb la visita i actuació dels sèquits del Rei Carnestoltes i Reina Concubina encarnats enguany per les comparses Sinhus Sport i Colours Fantasy, guanyadores del passat Carnaval.

Música, disfresses, disbauxa, gresca i les porcions de Domino's Pizza seran els ingredients de la Festa i el Concurs de Disfresses que premiarà les millors disfresses participants tenint en compte l'originalitat i posada en escena. A més dels diplomes de reconeixement hi haurà premis com els dinars que ofereix Pulcinella Restaurant per dos dels guanyadors. El record de la recent traspassada presidenta veïnal Rosa Puig estarà present entre els organitzadors en aquest primer acte que el barri celebrarà després de la seva trista pèrdua el passat 15 de gener.