CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de gener del 2018

Mor als 59 anys Rosa Puig, la presidenta de l'Associació de Veïns del Port

Rosa Puig
Aquesta matinada ha mort a l'edat dels 59 anys Rosa Puig, la que fora presidenta de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona des de fa any i mig, a causa d'una dura malaltia amb la qual lluitava i feia tractament des de fa uns mesos.

Puig portava més de 15 anys formant part de l'entitat veïnal on exercia de vicepresidenta i ja havia assumit la presidència en funcions durant la malaltia que també es va emportar l'anterior president i a la mateixa edat. Al capdavant del nou càrrec, i també com a secretaria de la Federació de veïns Segle XXI, havia entregat la seva tasca diària a la lluita veïnal de la ciutat, i de forma decidida i encoratjada a millorar la situació del Barri del Port on va apostar per renovar la junta, i incloure la vocalia de joventut per revitalitzar el barri, així com unir esforços amb els agents comercials i empresarials de la zona, ampliant el nombre d'actes i propostes al llarg de l'any amb èxit.

L'última aparició pública de Puig va ser el passat 31 de desembre durant el tradicional Bany de Sant Silvestre on tot i la dificultat va voler estar present i ajudar un any més. I es que Puig sempre va deixar clar al seu entorn que estava decidida a seguir amb total normalitat en el seu dia a dia, i així ho va fer fins l'últim moment i forces. La missa i comiat serà aquest dimarts a les 11h a l'esglèsia de Sant Joan. L'associació, família, veïns i amics estan commocionats per la trista pèrdua. Consol i ànims per tots ells.