CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de gener del 2018

Detingut aquesta matinada al Barri del Port un jove pels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets han passat a la 1 h d'aquesta matinada al carrer Verge de la Misericòrdia, al Barri del Port. Una patrulla d'agents ha observat un grup de tres persones caminant per la zona, una de les quals parlava a crits. Els agents els han cridat l'atenció i, posteriorment, els han demanat la documentació per identificar-los. Ha estat en aquest moment que un dels individus ha cridat els agents i els ha amenaçat, fins al punt que els ha acabat empenyent. Malgrat que l'home ha oposat resistència, ha acabat sent detingut.

Durant els preceptius trasllats del detingut, tant a l'hospital com als calabossos de les dependències dels Mossos d'Esquadra, l'individu ha colpejat l'interior del vehicle en reiterades ocasions i ha amenaçat de mort els agents. L'individu s'ha acabat autolesionant, fins al punt que ha estat traslladat novament a l'hospital, on li han subministrat un relaxant muscular.