CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de juliol del 2019

Enxampat robant la roda d'un vehicle al Barri del Port

carrer Smith cantonada amb Jaume I
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat un home de 37 anys com a presumpte autor del delicte de furt. En concret, l’individu va robar la roda d’un turisme per tal de col·locar-la al cotxe de la seva propietat la mitjanit d’aquest dijous.

Una patrulla que circulava per la Part Baixa de Tarragona va observar al carrer Smith (a cantonada amb Jaume I indica un testimoni a aquest blog) com un home que canviava la roda d’un cotxe a la via pública marxava de forma precipitada en adonar-se de la presència de la policia. Minuts després, la central de la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d'un veí que alertava dels fets, motiu pel qual la patrulla va tornar i el va enxampar.

Novament va tractar de fugir i va ser interceptat al carrer Vidal i Barraquer, on s'havia amagat darrere d'un cotxe. L'home va reconèixer el robatori de la roda per posar-la al seu propi turisme. Els agents li van intervindre un gat hidràulic i una clau de manivela. Els policies van retornar el pneumàtic robat al propietari del cotxe afectat, qui ha interposat una denúncia pel furt.