CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de gener del 2021

L'AVV del Port fa una crida veïnal per a la recepció de fotografies de desperfectes del Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port està fent un recull fotogràfic de desperfectes de via pública a carrers i places del Barri del Port, i fa una crida a la col·laboració veïnal per a la recopilació.

Es tracta d'aquelles reparacions corresponents a la Brigada Municipal amb la intenció de fer arribar a l'Ajuntament de Tarragona l'inventari després de rebre el compromís de solventar-les.  

-Reparacions de panots de voreres

-Reparació de clots a l'asfalt

-Reparació de paviments de pedra, llambordes o similar

-Reparació de peces de voravia malmeses

-Enfonsaments de calçada

-Col·locació de pilones

-Pintura i senyalització

En aquest sentit l'entitat veïnal assenyala l'oportunitat per a que el consistori faci una bona repassada al barri per subsanar aquells desperfectes del dia a dia a la via pública. Tot i considerar que no solventa els grans problemes i demandes del barri i el veïnat, l'AVV del Port considera que pot ser un primer pas. 

D'igual mode, i amb força decepció, l'entitat veïnal no descarta recuperar les mobilitzacions i reivindicacions veïnals quan la situació de la pandèmia millori i sigui possible, en veure com sí hi ha actuacions a altres barris i zones de la ciutat.

Es poden fer arribar les fotos junt a la direcció/ubicació del desperfecte a aavvdelport@hotmail.com i/o al whatsapp de l'entitat: 640 81 67 30