CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de febrer del 2021

Dispositiu policial desallotja una festa carnavalera al carrer Apodaca del Barri del Port

Imatge del dispositiu policial. Foto: cedida per veïna


Un fort dispositiu policial amb fins a 7 vehicles dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana, indiquen veïns i testimonis, s'han personat passades les 18h d'aquest dissabte a la tarda al carrer Apodaca del Barri del Port, a tocar de la Plaça de Mitja Lluna, provocant força espectació entre el veïnat.

Segons informen alguns mitjans com el Diari de Tarragona i Ràdio Ciutat de Tarragona, s'han desallotjat una quarantena de persones que estarien celebrant una festa de carnaval il·legal i prohibida per les restriccions de la pandèmia.

El local contenia visibles a la seva entrada elements festius de decoració carnavalera, identificables amb la colla La Murga Matutina, que podia fer pensar que es tractaria del concurs d'aparadors de Carnaval. Així no obstant els agents policials han identificat a 40 persones que hi havia a l'interior, algunes d'elles disfressades, i segons les fonts, s'haurien viscut moments de tensió.

Des de l'entitat satírica asseguren que els membres tornaven de cantar xirigotes a la Part Alta i estaven desant el material al local social i aprofitant per anar al bany i que no haurien rebut un bon tracte per part dels agents.