CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de febrer del 2021

Raúl Sánchez agafa el relleu generacional de José Mª Santiago com a president al capdavant del Cristo del Buen Amor

Josep M. Santiago lliura la vara a Raúl Sánchez que l'acredita com a nou
«Hermano Mayor». Foto: Pere Ferré (Diari de Tarragona)


José María Santiago ha deixat la presidència de la Confraria del Cristo del Buen Amor, ubicada al Barri del Port, passant i donant relleu generacional a Raúl Sánchez qui engega una nova etapa com a president de la que és en una de les entitats destacades de la Setmana Snata de Tarragona.

Santiago, originari de la localitat cordovesa de Baena, va arribar a Tarragona l'any 1961, i ha compaginat aquests anys amb la seva tasca d'impressor a la Impremta Comercial, al carrer Rebolledo 17, del mateix Barri del Port. Participa a la Setmana Santa tarragonina des de l'any 1993 i feia 8 que era president al Buen Amor fins que enguany ha decidit passar a vicepresident i donar relleu a la presidència a Raúl Sánchez, un perfil més jove que encara el repte de tirar endavant l'entitat que ha treballat dur i ha aconseguit moltes fites als darrers anys i en un moment marcat per la pandèmia per la qual i per segon any, no podrà sortir la processó.

Fa dos anys des de Barri del Port TV us oferiem entrevista en motiu de la incorporació de joves a la Junta del Cristo del Buen Amor, entre ells Sánchez (mira-ho aquí)