CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de juny del 2021

Horaris d'estiu 2021. Les línies de bus L21, L23 i L41 del Barri del Port de Tarragona

Des del passat dijous 24 de juny l'EMT de Tarragona ha posat en funcionament el canvi d'horaris per a l'estiu 2021 a les línies de bus de Tarragona.

Les línies de bus que tenen sortida o pas pel Barri del Port i que per tant són d'interès del veïnat són la L21, L23 i L41. S'han vist afectades?

Pel que fa a la L21, que té recorregut circular amb sortida i retorn a l'Estació de Trens, a més de modificar l'horari d'estiu, la línia incorpora la nova parada 'Dissuasiu Cementiri' a la rotonda del Camí del Llorito. El recorregut de la L21, que baixava pel Passeig Torroja, s'amplia anant fins aquesta rotonda per tal de donar un millor servei a usuaris de l'aparcament dissuasiu de Sant Pau i facilitar la mobilitat als veïns del Camí del Llorito. El recorregut de la línia continua fins al Cap Muralles, recuperant el trajecte anterior a l'Avinguda Maria Cristina. 

D'aquesta manera la L21 surt de l'Estació i fa les parades a Pilats, Sant Antoni, Pg. Torroja, 52, Pg. Torroja, 1, Dissuasiu cementiri, Cap Muralles, Catalunya, Campus Catalunya, Montoliu, Claret, Pl. Imperial Tàrraco, Rambla Nova, Rambla Nova, 64, Prim, Apodaca, 11, Pl. Carros, Estació. (Veure horaris)

Per altra banda, la L23 que connecta i dona cobertura al Barri del Port amb l'Hospital Joan XXIII, no modifica l'horari d'estiu. El recorregut és: Hospital Joan XXIII, Francesc Macià, Pl. Generalitat, Vidal i Barraquer, Necròpolis, Vidal i Barraquer, 25, El Serrallo, Jaume I, Reial, Pl. Carros, Estació, Prim, Fòrum, Prat de la Riba, 11, Prat de la Riba, Pl. Imperial Tàrraco, Enric d'Ossó, Vidal i Barraquer, Pl. Generalitat, Francesc Macià, Pont i Gol 41, Escola Tarragona, SS Francoli, Hospital Joan XXIII. (Veure horaris)

Finalment la L41 tampoc modifica el seu horari. El recorregut és: Estació, Pl. Carros, Reial, Jaume I, Pere Martell, 54, Pere Martell, 34, Prat de la Riba, Pl. Imperial Tàrraco, Claret, Montoliu, 4 Garrofers, Educacional N-240, Escola d'art, Politecnic (Veure horaris)

A la modificació d'horaris a les línies: L3, L8, L21, L22, L34 i L42, s'incorpora la cobertura de Línies de platges: L16, L161 i L162. (Més detalls)