CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de febrer del 2022

El Mercat de la Pagesia busca ampliar-se amb parades de roba i artesania a la Plaça dels Carros

Amb l'objectiu de fer créixer, salvar i consolidar el Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros, al Barri del Port, l'empresa de Mercats de Tarragona permetrà a partir d'ara ampliar l'oferta i admetre també parades d'artesania i de roba, a partir d'una modificació del reglament per part de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

I és que la inauguració d'aquest mercadet ja no va comptar amb el nombre esperat de parades ni tampoc ha anat creixent amb el temps sinó que fins i tot s'ha anat reduint fins a les cinc parades actuals. En els darrers mesos l'AVV del Port i Mercats de Tarragona han dut a terme sinergies junt amb també altres entitats per dinamitzar l'espai dels dissabtes amb altres propostes i activitats per atreure públic i al veïnat, així com una recent campanya informativa amb 5 mil fulletons a les bústies del barri.

En aquest sentit, el Mercat de la Pagesia s'acompanya el segon dissabte de cada mes amb assajos de l'entitat Tarragona Swing com la del passat dissabte que va coincidir també amb el grup les Tecletes que en motiu del Dia Mundial de la Dona i la Nena en la Ciència 2022 va oferir tallers científics per a infants de 6 a 11 anys. Ara, a més, el quart dissabte del mes s'ha acordat amb el Casal Tarragoní iniciar cursos de sardanes sota el lema Aprèn i Balla.