CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de setembre del 2023

Santa Tecla 2023 arranca amb La CucaFesta aquesta nit a la Plaça dels Carros, al Barri del Port

Aquest dissabte 16 de setembre i en el marc de les festes de Santa Tecla 2023 té lloc la 9a edició de 'La Cucafera Baixa 2023', un dels grans edeveniments en els inicis de la festa major que un any més finalitzarà amb La CucaFesta 2023 a la Plaça dels Carros al Barri del Port entre les 23.30h i les 5h.

Prèviament a les 21.30h tindrà lloc 'La Captura de la Cucafera' als jardins de Casa de la Festa en que el valent cavaller, enguany representat per Max Busom, apresarà la bèstia i li lligarà la boca per tal d'evitar les seves queixales. Seguidament recollirà la princesa, enguany representada per Arlet Adserà, i es dirigiran al Pla de la Seu. A les 22.30h faran la tradicional baixada per les escales de la Catedral junt a la Xaranga Tocabemolls.

Un cop al peus de la Catedral, a la plaça de les Cols, tindrà lloc la representació de la llegenda en que el cavaller entregarà la bèstia a la princesa per tal que amb la seva mà i bones paraules l'alliberi fent-la bona, per tal que enlloc de queixalades llenci caramels en els propers dies, durant les festes de la ciutat.

A ritme de la que és una de les millors xarangues, el recorregut anirà de la Part Alta a la Part Baixa per acabar cap a les 23.30h - 00h a la Plaça dels Carros al Barri del Port on tindrà lloc La CucaFesta 2023 organitzada per la nova Associació Cucafera de Tarragona i Premium Club.

Novetat: El got reutilitzable de La CucaFesta

Amenitzada musicalment per Mark Gómez, la festa s'allargarà fins a les 05h i comptarà amb servei barra i espai de Domino's Pizza, i enguany com a novetat el nou got reutilitzable de La CucaFesta, ja a la venda per 1€.

Novament el disseny del cartell ha anat a càrrec del dissenyador i membre de l'entitat Iván Puente. Entre els col·laboradors de La Cucafera Baixa s'hi troba el propi Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, l'AVV del Port, Barri del Port TV, Ràdio Ciutat de Tarragona i Domino's Pizza.