CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de setembre del 2023

Diversos aldarulls al Barri del Port per una baralla amb armes blanques

Un instant del dispositiu. Foto: cedida per veïns

Entorn a les 10h del matí d'aquest diumenge 24 de setembre diversos joves marroquins han protagonitzat una baralla a la Plaça dels Carros que ha continuat al carrer Apodaca a portes d'un supermercat on un dels implicats amb la cara ensanguentada hauria volgut refugiar-se, expliquen testimonis dels fets.

Segons aquests, els individus portaven armes blanques i s'estaven increpant i barallant violentament provocant ensurt en els clients i caixera de l'estabiment fins que els cosos policials han arribat i han pogut intervenir, assenyalant que són reincidents. A més de diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana, també s'hi ha desplaçat una ambulància del SEM.

Una de les detencions. Foto: cedida per veïns

El veïnat critica que els joves únicament han estat identificats. Una estona més tard els mateixos implicats han provocat un altre aldarull en un edifici al carrer Lleó on un d'ells es mostrava violent perque la seva parella s'hauria anat amb un altre dels joves. Els Mossos han hagut de tornar a intervenir però una vegada més sense detencions.

Els aldarulls han continuat al carrer Lleó: Foto cedida per veïns

Per casos com aquest fa temps l'AVV del Port reclama més presència policial al barri, un compromís establert per l'Ajuntament i que en cas de no complir-se, l'entitat veïnal farà una crida a noves mobilitzacions passades les festes de Santa Tecla, tal com va advertir.