CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de febrer del 2024

Un comparser denúncia una agressió al Barri del Port després de la Rua


"No aneu mai sols al Barri del Port". Lamentablement així acaben les paraules de la denúncia a xarxes socials d'un comparser qui assenyala haver estat agredit sense motius aquest dissabte nit en tornar de la Rua d'Artesania.

Segons denuncia el jove, que també va participar divendres a la Festa de Disfresses del Barri del Port, organitzada per l'AVV del Port i la comparsa Petada i Els Peripatètics, quan tornava de la rua al barri, anava sense acompanyament i sense mòbil, i amb el maquillatge i la indumentària de la seva temàtica, un fet que deixa entendre que podria haver estat la causa de l'agressió "per cridar l'atenció" del seu agressor que segons assenyala, estava drogat, i el va colpejar a la mandíbula i al pòmul.

Més enllà dels cops, el jove assenyala estar bé, però al vídeo se'l veu emocionalment afectat pel fet amb què s'ha hagut de trobar i que ha generat controvèrisa entre el veïnat en lamentar que fets així estigmatitzin el barri on darrerament augmenta la sensació d'inseguretat per fets similars.

En aquest sentit la presidenta veïnal, Mari Carme Puig, lamenta aquest tipus de fets i que encara la consellera de Seguretat, Sonia Orts, no li hagi donat resposta per fets anteriors patits al barri. A la darrera reunió de Seguretat al consistori, els cossos policials van assenyalar l'aplicació inmiment de la policia de proximitat, un fet que es ve reclamant de manera històrica i que no s'acaba de materialitzar.