CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de novembre del 2019

Port Solidari organitza un mural participatiu al Barri del Port amb l'AVV del Port i La Muralla, obert al veïnat

Mural realitzat recentment al Serrallo. Foto: Port Solidari

Després de diversos murals participatius al barri veí del Serrallo, Port Solidari, projecte social i comunitari del Port de Tarragona, aterra al Barri del Port organitzant la pintada d'un mural participatiu el proper mes de desembre.

La iniciativa de Port Solidari s'organitza amb la col·laboració conjunta de l'Associació del Veïns del Port de Tarragona, l'Associació Ment i Salut La Muralla, del mateix barri, i el suport comunicatiu i de difussió del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, amb el titol 'El Barri del Port sí que pinta'.

La iniciativa té per objectiu fomentar espai de trobada entre el veïnat de totes les edats i donar color a indrets del mateix barri dignificant-lo en el marc de les seves reivindicacions utilitzant les arts visuals i plàstiques de manera que sigui el mateix veïnat qui transformin la zona amb un mural col·laboratiu.



Proposta oberta a tot el veïnat

El projecte estarà dirigit pel Pere Graner, il·lustrador i educador membre d'ERDISC i amb una àmplia experiència en l'educació a través de les arts i qui ha confeccionat també el cartell.

La proposta constarà de tres sessions que es realitzaran al mateix Barri del Port. La primera serà una prèvia que es farà per treballar amb els membres i usuaris de l'Associació de La Muralla, ubicada al carrer Sant Miquel, i les altres dues sessions seran per pintar el mural amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes que s'hi vulguin sumar. 

Tindrà lloc el dilluns 9 de desembre, al matí. i el divendres 13 de desembre, de 15h a 17h. La segona i última sessió a més tindrà caire festiu per tal que mentre es pinti el mur hi hagi acompanyament i ambientació amb els participants que tan sols caldrà que s'hi presentin a les indicades cites al solar de la cantonada del carrer Rebolledo amb carrer Lleó, on es realitzarà el mural.