CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de juliol del 2024

L'Escola de Sirenes celebra 10 anys amb un concurs fotogràfic submarí aquest dissabte

L'escola de Sirenes de Tarragona, amb seu al Barri del Port, compleix 10 anys i ho celebra aquest dissabte 13 de juliol amb una activitat a les 10h amb la col·laboració de la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona (SES), al seu parc subaquàtic situat al Dic de Llevant.

L'activitat consistirà en un concurs fotogràfic Subaquàtic de Sirenes amb que els fotògrafs d'apnea i de submarinisme hauran de demostrar la seva habilitat caçant amb la seva càmera fotogràfica, les Sirenes de l'escola de Sirenes tarragonina.

Sirenas Mediterranean Academy és una entitat pionera al món en l'estil de natació sirena i és membre de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS), i compromesa amb l’esport i el medi ambient donant la volta al món a través dels principals mitjans de comunicació internacionals gràcies a la seva originalitat i proposta lúdica i esportiva, situant Tarragona com a referent mundial d'aquesta nova pràctica que ara també triomfa a Alemanya, els Estats Units o la Xina. Més de 4.000 alumnes han format part del projecte que arriba ara al seu 10è aniversari.