CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de juliol del 2024

Un vídeo de sexe en públic al Barri del Port, nova mostra d'incivisme a la zona de l'estació

Els residents del Barri de Port continuen expressant la seva creixent preocupació per l'augment de la inseguretat i l'incivisme a la zona de l'estació, especialment al voltant del carrer Orosi, tal com publicava així aquest dimarts el Diari Més

El rotatiu mostrava el vídeo fet arribar per un veí on es pot veure una parella mantenint relacions sexuals a plena llum del dia en un banc del parc que hi ha al carrer Pompeu Fabra, al costat del Recinte Firal del Palau de Congressos, a tocar de l'estació. En les imatges es pot veure com una dona pràctica una fel·lació a un home qui també es masturba.

El mateix veí denuncia que la plaça esmentada, que hauria de ser un espai públic segur i agradable, s'ha convertit en un poliesportiu improvisat on es practiquen esports com el skate, el bàsquet, el futbol i, fins i tot, el vòlei platja, sovint sense respectar les necessitats de descans i tranquil·litat dels veïns, assenyala el Diari Més.

A més, els residents denuncien que la plaça és freqüentada per persones que consumeixen marihuana i haixix, i que utilitzen qualsevol racó per fer les seves necessitats, agreujant així les condicions de salubritat i convivència a la zona. Aquestes activitats incíviques fan que la placeta sigui vista com un lloc degradat i inacceptable per a la vida diària dels veïns, publica el Més.

Els residents reclamen una intervenció urgent per part de les autoritats municipals per transformar aquesta plaça en un espai més adequat.

A més, demanen a la Guàrdia Urbana perquè incrementi la seva presència a la zona, especialment entre les 19:00 i les 22:00 hores, per identificar i prendre mesures contra les persones que infringeixen les normes de convivència.

De fet aquest espai ha estat motiu de queixa i denúncia en repetides vegades recollides pel Blog del Barri del Port (veure).