CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de juliol del 2024

La Sargidora va de compres 2024 aquest dissabte 27 de juliol a les 10h

Amb sortida des de les 10h al Mercat de la Pagesia, la Sargidora, la capgrossa de l'AVV del Port, va de compres un any més aquest dissabte 27 de juliol en el marc de les XXXIII Festes de Barri del Port.

L'acte 'La Sargidora va de compres 2024' torna a realitzar-se gràcies a la col·laboració de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i l'Associació Nanos Nous de Tarragona, amb l'acompanyament de la Xaranga Pujats de to, en que l'element festiu voltarà pel comerç de proximitat del barri i les principals botigues.

A les 10h arrancarà el recorregut des de la Plaça dels Carros amb pas i visita als diversos paradistes del Mercat de la Pagesia i seguirà pels establiments del carrer Apodaca, Reial i voltants per acabar al carrer Sant Miquel, epicentre de les festes. En la seva passejada la Sargidora recull en el seu carret aquells productes i obsequis que cada comerciant aporta de manera altruista i voluntaria, i que es sortegen a la nit a la rifa popular durant el sopar de carmanyola.

Des de l'AVV del Port i la conselleria de Comerç s'agraeix i es fa una crida a la participació dels establiments, així com l'acompanyament del veïnat i que es puguin fer compres i es fomenti el comerç de proximitat i de barri.

Podeu recuperar el vídeo de l'edició del passat any (aquí).