CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’octubre del 2024

L'AVV del Port convoca una reunió veïnal dilluns 4 de novembre a les 19 h i fa una crida a la participació i assistència

L'Asssociació de Veïns del Port convoca una reunió veïnal el proper dilluns 4 de novembre a les 19 h al magatzem festiu del carrer Sant Miquel,19.

Es tracta d'una reunió assambleària i oberta a tots els veïns i veïnes per tractar principalment els problemes de Seguretat del Barri del Port, a partir de reunions que alguns grups de treball independents de l'entitat veïnal i organitzats per veïns han tingut lloc amb l'Ajuntament i dels quals s'informarà, així com mesures a adoptar i tenir en compte. No obstant la trobadà servirà també per abordar altres problemàtiques del barri com la neteja, les innundacions, etc.

Aquesta convocatòria serà també una prèvia a una reunió que més endavant l'Ajuntament de Tarragona tindrà amb el veïnat al mateix Barri del Port i amb que s'espera que l'alcalde Ruben Viñuales hi pugui participar, tal com espera l'AVV del Port, a bé el batlle pugui escoltar i intercanviar sensacions amb els propis veïns i veïnes, com tradicionalment es feia quan l'ens veïnal disposava de local.

Cal recordar que actualment el local social del carrer Reial de titularitat municipal segueix tancat per problemes estructurals sense resoldre. Per aquest motiu la convocatòria del dia 4 de novembre es desenvoluparà al magatzem festiu del barri i amb l'espera que compti amb èxit d'assistència i participació.

Tanmateix l'entitat veïnal vol rependre el caracter associatiu que per diversos motius s'ha anat perdent i iniciar una nova llista de socis per poder tirar endavant. D'aquesta manera i amb el comptador a zero s'obrirà nova llista oferint fulls d'inscripció per tots aquells que vulguin formar part.