CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 d’octubre del 2024

Viñuales valora que el Barri del Port pugui disposar d'una oficina de la Guàrdia Urbana

L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, s'ha referit al problemes de seguretat del Barri del Port aquest matí al programa Bon Dia Tarragona de Ricard Lahoz a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Viñuales ha reconegut problemes més profunds els que pateix la zona del carrer Orosi donat que després de renovar urbanísticament aquesta via, la situació que es pateix continua per "fluxes de certes persones que generen problemàtiques" i contra els que "estem molt decidits a actuar" en referència a certs grups i individus que freqüenten els entorns de l'estació de trens i de busos.

El batlle assenyala que ja es va detectar que els supermercats 24 hores de la zona incrementaven la problemàtica i que es treballa per tal que tots aquells que registrin incidències de desordre públic hagin de tancar a les 22h. I es que la venda d'alcohol passada aquesta hora a aquests establiments, agreuja la presència i consum al carrer d'aquests grups i les corresponents baralles i molèsties veïnals.

Per tot plegat Viñuales ha assegurat estar valorant que el Barri del Port pugui disposar d'una oficina permanent o semipermanent de la Guàrdia Urbana, tal com reclama el veïnat, i que bé podria ser amb una unitat mòbil (furgona). Indica que aquesta mesura genera sensació de seguretat a l'entorn i efecte dissuasiu contra "aquest ambientillo". Tanmateix, l'alcalde assenyala que també és important la col·laboració dels cossos competents en seguretat a l'estació, que és el focus, és a dir, els Mossos d'Esquadra.